usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Crema tèbia de carbassó
Llom de porc al forn amb salsa
Poma

Arabell

Crema tèbia de carbassó
Llom de porc al forn amb salsa
Poma

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Activitats alumnes primària de l'English Summer Course
> dijous 7 de juny
Activitats alumnes primària de l'English Summer Course

Us informem de les activitats per a les  alumnes de Primària que s’han inscrit a l’English Summer Course 2018 de l’Arabell que s’inicia  el proper dilluns 25 on la diversió, emoció i autèntica immersió a l’anglès és viva!  Seran  les següents :

De 9h a 10h Cada dia en arribar faran una estona de treball amb els deures d’estiu amb la supervisió de les professores

Piscina de dilluns a dijous a les piscines municipals d’Alpicat, on es banyaran i faran curses i força joc. Hi haurà socorrista.  L’horari serà de 11 h del matí a 13 h. Aniran amb 2 professores. Si hi ha alguna nena que no sap nedar, pot portar maniguets de casa. Les alumnes que romanguin a l’English Summer dues setmanes o més, obtindran l’abonament de les piscines, i en podran fer ús durant tot  l’estiu. És important que siguin responsables del seu ús, i cada dia el portin a l’escola per tal de poder accedir a l’activitat. Així doncs, el primer dia de l’English Summer, assistiran a natació i per tant necessiten la bossa d’esport amb els utensilis necessaris per fer l’activitat de piscina.

Speaking cada dia amb la professora. Immersió total a l’anglès tot el dia!

Cooking, experiments amb activitats pràctiques i interactives,  teatre amb anglès, balls, coreografies, jocs d’aigua, gimcanes, manualitats.

Esbarjo, esport a les pistes.

Sortida cultural cada divendres dins l’horari del curs.  Es desplaçaran amb autocar amb dos  professores i monitores. En acabar la visita les alumnes es quedaran a dinar amb un picnic que prepararà el col·legi. Més endavant us informarem dels llocs a visitar.

Els dilluns es donarà la consigna setmanal per a poder treballar a l’escola i a casa. Un cop per setmana tindran una breu xerrada amb el mossèn el qual els donarà algunes idees per a viure-la millor.

Els pares que ho desitgin podran demanar tutoria trucant a secretaria de l’escola 973243950 de 8h a 14h

Així doncs, el primer dia de l’English Summer, les alumnes assistiran a natació, i per tant necessiten la bossa d’esport amb els utensilis necessaris per fer l’activitat de piscina.

Per qualsevol dubte, resto a la vostra disposició.

Atentament,

Aïda Martí

Coordinadora


|