usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Del 8 al 11 de febrer de 2018"

Curs de Recés per a mares
> dijous 8 de febrer
Curs de Recés per a mares

Com en altres anys per aquestes dates, ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que hi haurà un Curs de recés espiritual dirigit a mares del col·legi, amigues vostres i antigues alumnes

 Un Curs de recés és una magnífica ocasió per pensar amb calma i en un marc de tranquil·litat en allò que és realment important i que de vegades no hi dediquem prou temps: el tracte amb Déu, la família, la jerarquia de valors, el treball professional, la nostra vida com a dones i mares de família, etc.

Les dates del curs són del 8 al 11 de febrer a Mas Castells (Sant Jaume de Ses Oliveres. Piera. Barcelona), al mateix lloc que l’any passat. Recordeu que el curs comença el dijous dia 8 a les 21:00h. i acaba el diumenge dia 11 a les 17:00h.

 Dirigirà i atendrà el Curs de Recés Mn. Diego Porras Lara, sacerdot del col·legi, llicenciat en Filosofia i Doctor en Teologia.

 Creiem que aquesta activitat ens permet poder invertir un temps en formació i aprofundir en la pròpia vida cristiana, aspectes ambdós molt importants per a qui, com totes nosaltres, tenim el repte i el compromís de formar la nostra família i els fills que més endavant construiran la societat del futur.

 Per a qualsevol consulta que vulgueu fer (desplaçament, horaris, etc) no dubteu a posar-vos en contacte amb Carlota Olesti (colesti@aura-net.org) o amb secretaria del col·legi.

Cordialment,

Carlota Olesti

Sotsdirectora Formació Famílies


 


|