usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

2n BTX - Sortida al Saló de l’Ensenyament
> dimecres 14 de març ( 08:00 )
2n BTX - Sortida al Saló de l’Ensenyament

De: Coordinadora de Batxillerat     

A: Pares d'alumnes de 2n BTX 

El dimecres 22 de març, les alumnes de 2n de Batxillerat visitaran el Saló de l'Ensenyament, a Barcelona. Sortirem de Les Alzines a les 8.00 del matí, amb molta puntualitat, i arribarem al col·legi entre les 15.30 i 16.00h. El Saló de l'Ensenyament, ubicat al recinte de Montjuïc, ofereix una gran oferta d'estands de totes les universitats i dóna molta informació sobre una gran varietat de graus per escollir. També hi ha àrees d'informació i d'orientació a l'estudiant, espais d'activitats i demostracions, entre d'altres. Tot plegat, un lloc on conflueix molta informació relacionada amb el seu futur més proper. Esperem que en treguin profit i sigui de gran ajuda per a la seva orientació.

  

El miércoles 22 de marzo, las alumnas de 2º de Bachillerato visitarán el Saló de l'Ensenyament, en Barcelona. Saldremos de Les Alzines a las 8.00 de la mañana, muy puntuales, y regresaremos entre las 15.30 y 16.00h. El Saló de l’Ensenyament, ubicado en el recinto de Montjuïc, ofrece una gran oferta de stands de todas las universidades y ofrece mucha información sobre una gran variedad de grados para escoger. También hay áreas de información y de orientación al estudiante, espacios de actividades y demostraciones, entre otros. En definitiva, un lugar donde confluye mucha información relacionada con su futuro más cercano. Esperamos que saquen provecho y sea de gran ayuda para su orientación.

 

On Wednesday, 22nd March, Baccalaureate 2 students will attend Saló de l'Ensenyament in Barcelona.
We will be leaving school very punctually at 8:00 in the morning and we will be coming back between 15:30 and 16:00. Saló de l'Ensenyament, which is located in the Montjuïc venue, has plenty of stands about all the universities and offers a big deal of information about numerous degrees. There are also information and student orientation areas, activities and demostration among others. It is a place where they will find information about their near future. We hope they will find it useful and helpful for their orientation.

 

 


|