usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

P 5- Cloenda de P 5
> divendres 1 de juny ( 15:30 )
P 5- Cloenda de P 5

De: Coordinadora d’educació infantil

A: Famílies amb fills a  P 5


Com ja sabeu el divendres 1 de juny celebrarem la festa de promoció de P 5. Caldria que, aquest dia, tots els nens/es de P 5 vinguessin amb l’uniforme esportiu d’estiu (pantaló curt i polo gris) i portessin a la motxilla una samarreta qualsevol per passar el dia.

Començarem a les 15.30 h al menjador de l’escola amb una petita actuació de l’orquestra de carrillons i, tot seguit, berenarem plegats!

Per qüestions d’aforament, us agrairíem que assistíssiu a la festa dues persones per cada nen/a.

Preguem que confirmeu l’assistència abans del dilluns 28 de maig.


Moltes gràcies.


Clicant aquí trobareu la butlleta que haureu d'entregar a la tutora.Como sabéis el viernes 1 de junio celebraremos la fiesta de promoción de P 5. Ese día, todos los niños/as de P 5 tienen que venir vestidos con el uniforme deportivo de verano (pantalón corto y polo gris) y traerán en la mochila una camiseta cualquiera para pasar el día.

Empezaremos a las 15.30 h en el comedor de la escuela con una pequeña actuación de la orquesta de carillones y, a continuación, merendaremos juntos.

Por cuestiones de aforo, agradeceríamos que asistiera a la fiesta dos personas por cada niño/a.

Rogamos confirmar la asistencia antes del lunes 28 de mayo.

 Muchas gracias.

 Pulsando aquí encontrará el formulario que deberá entregar a la tutora.Next Friday 1st June we are celebrating the end of P5 course party. Children should wear the school tracksuit that day (grey short and grey polo shirt) and they will wear in the school bag a t-shirt for the day.

We are going to start at 3.30pm at the school canteen with a short performance where your children will play the carillon and then, we will have a snack with them.

Because of the sitting capacity is quite limited we would thank you not to come more than 2 people per child.

We would like you to confirm your attendance before Monday the 28th of May.

Thank you very much.


  • P 5- Cloenda de P 5
  • versio per a imprimir de P 5- Cloenda de P 5
|