usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Primària - Venda de quaderns de deures d’estiu
> dijous 21 de juny ( 16:00 )
Primària - Venda de quaderns de deures d’estiu

De: Coordinadora de primària

A: Pares d'alumnes de primàriaEl dia 21 de juny de les 16h a les 18h vindrà la llibreria Empúries, les persones encarregades es situaran a la sortida d’educació infantil.  Podreu comprar els llibres d’estiu i encarregar els del curs vinent. El mateix dia 21 les vostres filles sortiran de l'escola amb el llistat de deures d'estiu i la relació de llibres i material del curs 2018/19.


El día 21 de junio de las 16h a las 18h vendrá la librería Empúries, las personas encargadas se situarán en la salida de educación infantil. Podréis comprar los libros de verano y encargar los del próximo curso. El mismo día 21 vuestras hijas saldrán de la escuela con el listado de deberes de verano y la relación de libros y material del curso 2018/19.

 

On the 21th of June you will be able to buy the summer books and book the ones for the next school year. People from Empúries bookshop will be placed at the gates of the Early Childhood Education building form 4pm to 6pm. Your daughters will be handed a list with the summer books and the material for the next school year on the same day 21st.

|