usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

4t ESO – Jornada especial de fi de curs
> dijous 21 de juny ( 09:00 )
4t ESO – Jornada especial de fi de curs

De: Coordinadora d’ESO

A: Pares d’alumnes de 4t d’ESO

Ens plau comunicar-vos que el proper 21 de juny l'escola ha preparat un pla especial de comiat de curs per a les vostres filles. 

Sortirem de l'escola a les 9 h del matí i anirem a l'estany de Banyoles a banyar-nos i a fer una sortida amb caiac. Arribarem a l'escola a les 16.45 h, d'aquesta manera les alumnes que utilitzen el transport escolar el podran agafar. 

Cal que portin esmorzar, tovallola, xancletes i com que és una activitat esportiva, banyador sencer. El dinar consistirà en un pícnic especial a l'aire lliure que s'haurà preparat des de l'escola.

Les tutores han preparat amb molta il·lusió aquesta activitat. En el cas que alguna alumna no vingui, cal una justificació escrita dels pares. El dia 22 no hi haurà classes lectives. 


Os comunicamos que el próximo 21 de junio la escuela ha preparado un plan especial de despedida de curso para vuestras hijas.

Saldremos de la escuela a las 9 de la mañana para ir al lago de Banyoles a bañarnos y hacer una salida en kayak. Llegaremos a la escuela a las 16.45 h, de este modo las alumnos que utilizan el transporte escolar lo podrán coger.

Tienen que traer el desayuno, toalla, chanclas y como es una actividad deportiva, bañador entero. El almuerzo consistirá en un picnic especial al aire libre que prepara la escuela.

Las tutoras han preparado con mucha ilusión esta actividad. En caso de que alguna alumna no venga, tiene que traer la justificación escrita de los padres. El día 22 no habrá clases lectivas.


We inform, you that the next 21st of June the school has prepared a special plan to celebrate the end of the school year with  your daughters.

We will leave the school at 9am and go to the lake of Banyoles, where they will swim and do kayak. We will return to the school at 4.45pm, so that every student can take the school bus that she needs.

Students need to bring the breakfast, towel, slippers and the swimsuit. The school will give an especial picnic lunch.

Teachers have prepared this activity hoping that the girls will have an enjoyable day.. The students that will not go to the excursion will have to bring the parents consent. On the 22nd there will not be class.


|