usuari 
passwd 
        

agost 2018

12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

un altre pas endavant en la formació d'idiomes"

Turó: nou centre examinador de l'Oxford Test of English
22.05.2018
Turó: nou centre examinador de l'Oxford Test of English

Turó ha estat escollit i validat per la Universitat d'Oxford i Oxford University Press com centre examinador de l'Oxford Test of English (OTE), prova que acredita el nivell d'anglès dels candidats segons el Marc Europeu de Referència Europeu.

Les proves, totalment on-line i amb una durada màxima de dues hores, es podran realitzar al mateix col·legi i permeten mesurar el coneixement de la llengua anglesa del candidat i de les quatre destreses lingüístiques bàsiques.

Els certificats ja estan reconeguts per totes les universitats espanyoles i són també vàlids per aquells alumnes universitaris que vulguin gaudir d'una beca Erasmus. Les proves estan obertes als alumnes, antics alumnes, familiars i qualsevol persona que vulgui o necessiti acreditar el seu nivell d'anglès. En breu el col·legi, anunciarà les dates de les proves de cara al proper curs.

En l'acte d'entrega de la placa distintiva per als centres examinadors, la Laura Sánchez, responsable d'Institucions Educatives d'Oxford University Press, i en José Juan Vicente Fresco, Cap regional de Catalunya, van destacar la importància de seleccionar com examinadors centres de referència en el seu entorn que comparteixin els valors i la filosofia de la Universitat d'Oxford. En el cas de Turó, va resultar essencial el seu caracter pioner vers el trilingüisme, ja que va començar la seva implantació del seu programa durant el curs 2005-2006.

En l'acte del passat dijous 17 de maig, els dos primers alumnes del col·legi que havien fet l'Oxford Test of English dies abans, van rebre el seu certificat.

Per a Turó, aquesta aliança permet donar un pas endavant en l'aposta forta per la formació en idiomes, així com reforçar vincles amb les institucions educatives més prestigioses del món.


galeria de fotos
  • Turó: nou centre examinador de l'Oxford Test of English
  • Turó: nou centre examinador de l'Oxford Test of English
|