usuari 
passwd 
        

Patata i mongeta verda saltejada amb pernil
Pollastre rostit amb xampinyons
Fruita del temps

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Competir és compartir!"

VIII Cros Solidari Col·legi Turó
Alumnes
16.02.2018
VIII Cros Solidari Col·legi Turó

El proper diumenge 18 de març tindrà lloc el VIII Cros Solidari Col·legi Turó i XXIII Cros Comarcal del Tarragonès.

Aquesta prova està inclosa dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i està organitzada pel Consell Català de l'Esport de la Generalitat, el Consell Esportiu del Tarragonès, l'Excel·lentísim Ajuntament de Constantí i el col·legi Turó.

Una vegada més , des del Consell de Direcció i des del Departament d'Educació Física, creiem oportú aprofitar aquesta jornada lúdicoesportiva que es dú a terme a les nostres instal·lacions, per a donar continuïtat al nostre projecte solidari, i d'aquesta manera col·laborar un any més amb el Banc d'Aliments sota el lema “Competir és Compartir”.

L’objectiu és donar a conèixer la lluita contra la fam i el malbaratament, i sensibilitzar tota la comunitat educativa.

D'aquesta manera, cada atleta, un cop finalitzada la seva cursa, pot fer entrega de 3 aliments (1) al PUNT SOLIDARI, omplir la fitxa amb les seves dades personales i participar en un sorteig de diferents obsequis (2)

Recordeu que per a participar-hi cal complimentar i lliurar al tutor del curs del vostre fill el full d’inscripció abans del dimecres 14 de març.

Si voleu consultar tota la informació sobre els horaris de les curses, categories, reglament, circuits... ho podeu fer a: www.institucio.org/turo


En els següents enllaços podeu consultar:


Reglament, horaris i circuits

Fitxa d'inscripció

Carta informativa

Cartell promocional del Cros


Us hi esperem a tots!


Aliments projecte solidari:

(1) Sucre, conserves (tonyina, sardines, espàrrecs), pinya i préssec en almívar, olives, llegums (llenties, cigrons), pasta (macarrons, espaguetis), galetes, tomàquet triturat...

(2) El sorteig dels premis del Projecte Solidari es farà la setmana següent a la data de celebració del cros i els resultats es penjaran al web de l’escola.


|