usuari 
passwd 
        

desembre 2018

12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 

SEGUEIX-NOS

|

Des del Col·legi Aura ja fa anys que treballem en aquesta línia, organitzant diferents accions solidàries. "

Tall de cabell solidari
21.02.2018
> dimecres 21 de febrer
Tall de cabell solidari

Enguany i amb la col·laboració de l'AECC Catalunya contra el Càncer, tornem a preparar una jornada amb aquest esperit que tindrà lloc el dimecres 21 de febrer.

Benvolgudes famílies,

El dia 4 de febrer va ser instaurat l'any 2000 com a Dia Mundial del Càncer amb l'objectiu d'augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per avançar en la prevenció i el control d'aquesta malaltia.

 Des del Col·legi Aura ja fa anys que treballem en aquesta línia, organitzant diferents accions solidàries. Enguany i amb la col·laboració de l'AECC Catalunya contra el Càncer, tornem a preparar una jornada amb aquest esperit que tindrà lloc el dimecres 21 de febrer.

Durant aquest dia es durà a terme el tall de cabell solidari, que ja s'ha convertit en una tradició a la nostra escola. La Perruqueria Cotano serà l'encarregada de convertir el nostre saló d'actes en una perruqueria per poder fer el tall de cabell a les alumnes que ho vulguin de forma totalment gratuïta. Aquestes cabelleres són enviades a l’AECC per a  posterior fabricació de les perruques. Un cop fetes es distribueixen a malalts oncològics que les necessiten.

Per a poder tallar-se el cabell, l'únic requisit és que les cabelleres estiguin netes del mateix dia o del dia abans i tinguin un mínim de 22 centímetres de llarg.

Després del tall de cabell hi haurà una xerrada informativa per a les alumnes de Batxillerat sobre la importància de la prevenció del sol a càrrec de Lourdes Pujals, diplomada en Infermeria i especialitzada en dermatologia.

Aquesta xerrada es tornarà a repetir a les 15.45 h per a mares i alumnes.

 Horari:

 9.30 h. Recepció de cabelleres ja tallades.

 10 h.   Inici del tall de cabell 

12.40 h Xerrada informativa per BAT sobre la prevenció solar, a càrrec de Lourdes Pujals, diplomada en infermeria i especialitzada en dermatologia.

15.45 h. Xerrada informativa per a mares i alumnes sobre la prevenció solar, a càrrec de Lourdes Pujals, diplomada en infermeria i especialitzada en dermatologia.

* Per a participar en el tall de cabell es necessita el consentiment signat pels pares i s'ha de lliurar la butlleta a la tutora abans del dia 19 de febrer.

Autorització

|