usuari 
passwd 
        

desembre 2018

12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 

SEGUEIX-NOS

|

Els premiats exemplifiquen els valors de cada una de les línies estratègiques d'Aude!"

Acte de presentació projecte Aude! a Lleida
22.02.2018
Acte de presentació projecte Aude! a Lleida

El dissabte 3 de març els col·legis de la Institució Lleida presentarem en societat el nostre projecte educatiu i lliurarem els premis Aude!

Les escoles de la Institució Lleida presentarem Aude!, el projecte educatiu que duem a terme a Arabell i Terraferma fins l’any 2020. L’acte serà el proper dissabte, 3 de març, a les 19.00h, en un marc incomparable: la sala Leandre Cristòfol de La Llotja de Lleida. Ens plau enormement convidar-vos-hi.

Aude! incorpora noves metodologies pedagògiques als fonaments clàssics de l’educació, perquè facilitin l’adquisició de coneixements i el desenvolupament de les competències necessàries per viure feliços i en plenitud al segle XXI.

Durant l’acte es lliuraran els Premis  Aude!  a les següents iniciatives que exemplifiquen els valors de cada una de les línies estratègiques del projecte:

Lideratge ètic

Saúl Craviotto: Piragüista lleidatà d’èxit, medallista olímpic en diferents categories de competició en caiac (Jocs Olímpics de Pequín 2008, Jocs Olímpics de Londres 2012 i Jocs Olímpics de Rio 2016).

Preparats per el canvi

Fundació Sorigué: La Fundació impulsa des de fa més de 30 anys la vocació de retorn a la societat del grup empresarial, a través d’activitats en l’àmbit social, educatiu i cultural de la ciutat de Lleida.

Competència global

Andreu Pi (president ICG Software): Creador de la marca ICG Software, que fabrica solucions tecnològiques per a empreses dels sectors de l’Hostaleria i el Comerç. L’any 1995 va posar en marxa una proposta que va triomfar a nivell internacional.

Compromís social

Sant Joan de Déu Terres de Lleida: Institució que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables, cercant la complicitat de la societat i amb el suport dels seus voluntaris. Donen oportunitats a les persones que més ho necessiten.

Els assistents que ho desitgin podran gaudir d’un refrigeri quan finalitzi l’acte. D’altra banda, l’organització oferirà descomptes a l’aparcament privat de La Llotja pels assistents.

La sala Leandre Cristòfol té aforament limitat. El procés de reserva d’entrades serà el següent:

  • Heu de reservar les entrades a través del següent formulari (màxim dues entrades per persona) abans del divendres 23 de febrer.
  • A partir del dia 23 de febrer, les podreu recollir a Secretaria d’Arabell i Terraferma, havent efectuat la reserva a través del formulari prèviament.

galeria de fotos
  • Acte de presentació projecte Aude! a Lleida
|