usuari 
passwd 
        

octubre 2018

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 

SEGUEIX-NOS

|

Qualsevol matrimoni de l'escola pot formar part del grup de teatre i passar una bona estona. Apunta't!"

El món del Màgic d'Oz
22.11.2017
El món del Màgic d'Oz

L'any passat com a iniciativa de l'escola vam crear un grup de teatre. Voliem oferir l'oportunitat als pares i mares de pujar dalt d'un escenari, passar bones estones, riure, memoritzar textos, i trencar amb la rutina del dia a dia.

Dins de l'eix estratègic LIDERATGE ÈTIC d' AUDE el curs passat va sorgir un grup de teatre de pares que està sota la direcció d'Oriol Alguersuari. L'Oriol és pare de La Farga i ve da família d'artistes; ha actuat i ha dirigit innumerables obres de teatre amateur.

Aquesta vegada, dirigeix el grup de teatre de La Farga Infantil. L'objectiu principal: passar una bona estona, però també treballen diferents aspectes com la improvització, la dicció, la gesticulació, la cooperació,...

El divendres passat el grup de teatre va debutar al Casal de Valldoreix amb l'obra El Món del Màgic d'Oz.

Tenien un públic privilegiat: els nens i les nenes de 4 i 5 anys de l'escola i les mestres. La veritat és que va ser una obra de teatre molt amena, entretinguda i plena d'emoció en que els protagonistes anaven intercalant els diàlegs amb coreografies i cançons.

El vestuari  i utillatge era excel·lent,  vestits i decorats maquíssims fets pels mateixos actors.

Així doncs el nostre més sincer aplaudiment a aquest gran grup, i dir-vos que esperem amb il·lusió poder tornar a veure una altra obra en breu!  Amunt el teló!


galeria de fotos
  • El món del Màgic d'Oz
  • El món del Màgic d'Oz
  • El món del Màgic d'Oz
  • El món del Màgic d'Oz
|