usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Arròs blanc amb salsa de tomàquet
Llonganissa a la planxa amb amanida
Mandarina

Arabell

Arròs blanc amb salsa de tomàquet
Llonganissa a la planxa amb amanida
Mandarina

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Presentació projecte AIM Solo
> dimarts 13 de febrer
Presentació projecte AIM Solo

Benvolgudes mares,

Benvolguts pares,

En col·laboració amb la consultoria Aim-Solo, especialitzada en talent, oferim de nou un projecte d’orientació acadèmica i professional per als i les estudiants de 4t d’ESO. L’ampa de l’escola subvenciona una part d’aquest projecte, una segona part està finançada i la tercera és la que us cobraríem a vosaltres: tan sols 50 euros.

L’esmentat projecte té dues parts. Per una banda, un treball d’anàlisi de talent a escala de grup classe on s’extreuen dades intel·lectuals i competencials que permetran obtenir informació per al  seu lideratge i per a futurs projectes d’acompanyament en la millora personal; i per una altra, s’analitzaran els perfils professionals de cada jove de manera individual per dissenyar plans de carrera professionals i formatius així com plans per a la seva millora competencial.

El resultat del treball individual és l’informe AS Avatar Hundred %. Aquest informe està elaborat mitjançant una metodologia científica que analitza 10 intel·ligències i més de 200 competències, a través de tots els rols i els 360º de la persona, mitjançant eines conductuals avançades com la comunicació no verbal, la sinergologia i la semàntica i que permet extreure el talent dels joves per obtenir el seu “ADN professional”.

Ens complau convidar-vos a la presentació del projecte el pròxim dia 13 de febrer a les 20:00 h. a la sala d’actes de Terraferma. Serà millor que hi vingueu acompanyats de les vostres filles i dels vostres fills i així podrem ensenyar-vos a tots alhora com fer la inscripció al portal web corresponent.

 

Cordialment, 

Jordi Ferraz Costafreda                                                                               Núria López Cervera

Director                                                                                                             Directora


|