usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Patata i mongeta verda al vapor
Pit de pollastre arrebossat amb enciam i blat de moro
Poma

Arabell

Patata i mongeta verda al vapor
Pit de pollastre arrebossat amb enciam i blat de moro
Poma

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Romiatge mares
> dimecres 30 de maig
Romiatge mares

Com cada any, durant el mes de maig i en ser, per tradició, el mes dedicat a la Mare de Déu, hem organitzat una Romiatge a Torreciutat per a les mares, amigues i àvies del col·legi que puguin, i es vulguin escapolir aquest dia per acostar-se a la Verge resant l’oració del Rosari. El romiatge és una peregrinació a un santuari dedicat a la Verge. Qui no ha de pregar per la salut, ensurts o entrebancs de familiars, amics etc... ,o bé donar gràcies per alguna cosa?

Dia: dimecres 30 de maig

Per tal de facilitar el desplaçament hem organitzat un autocar amb dues parades:

Sortida:

Bar Galaxia (Plaça Ricard Vinyes) a les 9.10 h

Col·legi Arabell a les 9.20 h

Tornada:

Col·legi Arabell a les 16.15 h

Bar Galaxia a les 17 h

Preu Autocar 18 euros aproximadament

Es pot portar el dinar de casa ja que el restaurant Tres Caminos té una zona condicionada per fer-ho. La que vulgui dinar al restaurant també té la possibilitat.

Us agrairem que confirmeu la vostra assistència abans del divendres 25 al col·legi. Per a qualsevol consulta estic a la vostra disposició.

Una cordial salutació,

 

Como cada año, durante el mes de mayo y al ser, por tradición, el mes dedicado a la Virgen, hemos organizado una Romería a Torreciudad para las madres, amigas, abuelas que puedan y quieran dedicar este día para acercarse a la Virgen rezando la oración del rosario. La Romería es una peregrinación a un santuario de la Virgen. Quién no tiene que rezar por la salud, problemas y necesidades de familiares y  amigos o bien dar gracias por alguna cosa que se nos ha concedido?

 

Día: miércoles 18 de Mayo

Para facilitar el desplazamiento hemos organizado un autocar con dos paradas:

Salida:

Bar Galaxia (Plaça Ricard Vinyes) a las 9.10 h.

Colegio Arabell a las 9.20 h.

Llegada:

Colegio Arabell a las 16.15 h.

Bar Galaxia a las 17. h.

Precio Autocar 18 euros aproximadamente.

Podéis llevar la comida de casa ya que el restaurante Tres Caminos tiene una zona acondicionada para ello. La que quiera comer en el restaurante también tiene la posibilidad.

Os agradeceremos que confirméis vuestra asistencia llamando al colegio antes del viernes 25. Para cualquier consulta estoy a vuestra disposición.

Un cordial saludo.

CONCHITA PASCUAL


|