usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Cigrons estofats amb verduretes
Hamburguesa de vedella amb tomàquet
Plàtan

Arabell

Cigrons estofats amb verduretes
Hamburguesa de vedella amb tomàquet
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Recordatori Festival P5
> dijous 17 de maig
Recordatori Festival P5

Us recordem que la festa de comiat d'Educació Infantil serà el divendres, dia 25 de maig.  Els nens i nenes de P5 juntament amb les senyoretes estan preparant amb molta il·lusió una petita festa. Començarem a les 17:00 h, molt puntuals, i en acabar hi haurà un berenar per a  tots plegats. La festa tindrà lloc al saló de psicomotricitat de l'edifici d'Educació Infantil.

Els nens i nenes hauran de venir vestits amb l’uniforme complet ( polo granat, mitjons blau marí i pantaló o pitxi de l’uniforme).

 

Os recordamos que la fiesta de despedida de Educación Infantil será el viernes, día 25 de mayo. Los niños y las niñas de P5 con las señoritas están preparando con mucha ilusión una pequeña fiesta. Empezaremos a las 17:00 h, muy puntuales, y al finalizar habrá una merienda para todos. La fiesta tendrá lugar en la sala de psicomotricidad del edificio de Educación Infantil.

Los niños y niñas tendrán que venir vestidos con el uniforme completo (polo granate, calcetines azul marino y pantalón o pichi del uniforme).

 

Atentamente,

 

AÏDA MARTÍ

COORDINADORA

 


|