usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Patata i mongeta verda al vapor
Pit de pollastre arrebossat amb enciam i blat de moro
Poma

Arabell

Patata i mongeta verda al vapor
Pit de pollastre arrebossat amb enciam i blat de moro
Poma

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Activitats alumnes primària de l'English Summer Course
> dijous 7 de juny
Activitats alumnes primària de l'English Summer Course

Us informem de les activitats per a les  alumnes de Primària que s’han inscrit a l’English Summer Course 2018 de l’Arabell que s’inicia  el proper dilluns 25 on la diversió, emoció i autèntica immersió a l’anglès és viva!  Seran  les següents :

De 9h a 10h Cada dia en arribar faran una estona de treball amb els deures d’estiu amb la supervisió de les professores

Piscina de dilluns a dijous a les piscines municipals d’Alpicat, on es banyaran i faran curses i força joc. Hi haurà socorrista.  L’horari serà de 11 h del matí a 13 h. Aniran amb 2 professores. Si hi ha alguna nena que no sap nedar, pot portar maniguets de casa. Les alumnes que romanguin a l’English Summer dues setmanes o més, obtindran l’abonament de les piscines, i en podran fer ús durant tot  l’estiu. És important que siguin responsables del seu ús, i cada dia el portin a l’escola per tal de poder accedir a l’activitat. Així doncs, el primer dia de l’English Summer, assistiran a natació i per tant necessiten la bossa d’esport amb els utensilis necessaris per fer l’activitat de piscina.

Speaking cada dia amb la professora. Immersió total a l’anglès tot el dia!

Cooking, experiments amb activitats pràctiques i interactives,  teatre amb anglès, balls, coreografies, jocs d’aigua, gimcanes, manualitats.

Esbarjo, esport a les pistes.

Sortida cultural cada divendres dins l’horari del curs.  Es desplaçaran amb autocar amb dos  professores i monitores. En acabar la visita les alumnes es quedaran a dinar amb un picnic que prepararà el col·legi. Més endavant us informarem dels llocs a visitar.

Els dilluns es donarà la consigna setmanal per a poder treballar a l’escola i a casa. Un cop per setmana tindran una breu xerrada amb el mossèn el qual els donarà algunes idees per a viure-la millor.

Els pares que ho desitgin podran demanar tutoria trucant a secretaria de l’escola 973243950 de 8h a 14h

Així doncs, el primer dia de l’English Summer, les alumnes assistiran a natació, i per tant necessiten la bossa d’esport amb els utensilis necessaris per fer l’activitat de piscina.

Per qualsevol dubte, resto a la vostra disposició.

Atentament,

Aïda Martí

Coordinadora


|