usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Jornada de Miniatletisme
> dijous 11 de octubre
Jornada de Miniatletisme

El dissabte dia 20 d’octubre es realitza la 17ª edició de les JORNADES DE MINIATLETISME 2018 que tindrà lloc a la Pista Municipal d’Atletisme de les Basses d’Alpicat.

Les proves van dirigides a nens/es de 1r, 2n, 3r i 4t de Primària.

Aquesta trobada té un caràcter no competitiu. Els atletes es repartiran en grups més o menys homogenis i aniran passant d’una prova a una altra. Cada grup anirà acompanyat de tècnics i dinamitzadors de la trobada.

Els atletes inscrits estan convocats a les 9’30 hores (puntualitat) per a confeccionar els grups i l’inici està previst a les 10 hores. Sobre les 11’25 hores està previst un esmorzar saludable, per acabar a les 13’10 hores amb una desfilada triomfal dels joves esportistes.

Si la vostra filla està interessada a participar en aquestes jornades de Miniatletisme, haureu de retornar aquesta pestanya abans del 15 d’octubre i entregar-la a la tutora del seu curs.

NO S’ACCEPTARÀ CAP INSCRIPCIÓ FORA DE PLAÇ


El sábado día 20 de octubre se realiza la 17ª edición de las JORNADAS DE MINIATLETISMO 2018 que tendrán lugar a la Pista Municipal de Atletismo de las Basses de Alpicat.

Las pruebas van dirigidas a niños/as de 1º,2º,3º y 4º de Primaria.

Este encuentro tiene un carácter no competitivo. Los atletas se repartiran en grupos más o menos homogéneos e irán pasando de una prueba a otra. Cada grupo irá acompañado de técnicos y dinamizadores del encuentro.

Los atletas inscritos tienen que estar convocados a las 9:30h (puntualidad) para confeccionar los grupos y el inicio está previsto a las 10h. Sobre las 11:25h está previsto un desayuno saludable, para finalizar a las 13:10h con una desfilada triunfal de los jóvenes deportistas.

Si vuestra hija está interesada en participar en estas jornadas de Miniatletismo, tendréis que devolver esta pestaña antes del 15 de octubre y entregarla a la tutora de su curso.

NO SE ACEPTARÁ NINGUNA INSCRIPCIÓN FUERA DE PLAZO.


Mª José Puyol y Mireia Sosa

Coordinadoras de extraescolares.

|