usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Cigrons guisats amb verdures
Tires de sèpia al forn amb enciam i blat de moro
Iogurts de sabors

Arabell

Cigrons guisats amb verdures
Tires de sèpia al forn amb enciam i blat de moro
Iogurts de sabors

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Encara hem de canviar molts pensaments i actituds perquè la conciliació sigui més real"

Maternitat i esport
professorat
10.10.2018
Maternitat i esport

Maternitat i esport poden ser compatibles com ho demostra el reportatge que el diari Segre publicava aquest passat cap de setmana amb el testimoni d'unes quantes esportistes, entre elles Mireia Sosa, professora de la nostra escola

A banda de tota la riquesa vital i personal que implica la maternitat, sovint ens la fan associar, també, amb la privació de certa llibertat de moviments, entre altres limitacions. A poc a poc, però, aquests límits van desdibuixant-se i hi ha moltes mares que, un cop han donat a llum, tard o d'hora es reincorporen a l'esport competitiu, en equip o individualment. Trenquen una barrera més social i psicològica que no pas natural. 
Maternitat i esport poden ser compatibles com ho demostra el reportatge que el diari Segre publicava aquest passat cap de setmana amb el testimoni d'unes quantes esportistes lleidatanes que es dediquen a diferents disciplines: curses, bàsquet, futbol sala, etc.
La Mireia Sosa, professora de la nostra escola, ocupa un lloc especial en aquest reportatge. Sempre hem anat seguint amb interès les seves curses, marques i triomfs. Des que va tenir la Blau, a més, sempre buscàvem la seva foto d'arribada a la meta amb la seva filla als braços, una manera simbòlica de reconèixer en una sola imatge el seu doble coratge: com a dona i com a mare.
Encara hem de canviar molts pensaments i actituds perquè la conciliació sigui més real, principalment (per no dir en exclusiva) per a les dones. Com bé diuen elles, si no fos per les persones que les envolten, i molt especialment per la seva família, la tornada a la seva passió els hagués estat realment difícil. Potser el titular de la notícia hauria de ser "Maternitat, esport i família".
Felicitats a totes elles i molt especialment a la Mireia, sense oblidar-nos de la seva família, que li dóna suport i és el punt d'inflexió perquè pugui compatibilitzar feina, maternitat i esport.

galeria de fotos
  • Maternitat i esport
  • Maternitat i esport
  • Maternitat i esport
|