usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

El projecte OPPORTUNITY preten facilitar als alumnes de 2º de batxillerat una experiència laboral després dels exàmens de Selectivitat."

Opportunity Project - La Farga
> dilluns 12 de març
Opportunity Project - La Farga

Estimades families:

Tal com us vam comentar fa uns mesos, aquest será el tercer curs en que tenim el plaer de presenter-vos el projecte OPPORTUNITY, el qual preten facilitar als alumnes de 2º de batxillerat una experiència laboral després dels exàmens de Selectivitat. Durant l’estiu del 2018.

Aquest projecte està impulsat pels representants de l'AMPA: Núria Colmenero, Francesc Miret i Pilar Durany, els professors: Miquel Riera i Alfonso Infiesta i el pare del col·legi Albert Castro.

Al 2017, el projecte va ser possible gràcies a les següents empreses: Everis, Circulo Immobiliario Meridiana, CrediMarket, Seeliger y Conde, Miralbell Guerin, Fert Batxillerat i MM Abogados.

Volem animar a totes les famílies a que us impliqueu en aquesta iniciativa, facilitant ofertes de treball per a l'estiu, que pugueu generar o conèixer. Les famílies que pugueu col·laborar oferint oportunitats de treball contacteu amb nosaltres a través del correu [email protected] o  [email protected].

MÉS INFORMACIÓ: OPPORTUNITY PROJECT

Moltes gràcies per la vostra ajuda !!!

Equip projecte Opportunity

AMPA Lafarga


Apreciadas Familias,

Tal y como os comentamos hace unos meses, este será el tercer curso que tenemos el placer de presentaros el proyecto OPPORTUNITY, que pretende facilitar a los alumnos de 2º de Bachillerato una experiencia laboral después de los exámenes de Selectividad, durante el verano de 2018.

Este proyecto está impulsado por los representantes del AMPA: Nuria Colmenero, Francesc Miret y Pilar Durany, los profesores: Miquel Riera y Alfonso Infiesta y el padre del colegio Albert Castro.

En el 2017, el proyecto fue posible gracias a las siguientes compañías: Everis, Circulo Inmobiliario Meridiana, CrediMarket, Seeliger y Conde, Miralbell Guerin, Fert Batxillerat y MM Abogados.

Queremos animar a todas las familias a que os impliqueis en esta iniciativa, facilitando ofertas de trabajo para el próximo verano, que podáis generar o conocer. Las familias que podáis colaborar ofertando oportunidades de trabajo contactad con nosotros a través del correo [email protected] o  [email protected].

MÁS INFORMACIÓN: OPPORTUNITY PROJECT

¡¡¡Muchas gracias por vuestra ayuda!!!

Equipo proyecto Opportunity

AMPA LaFarga
|