usuari 
passwd 
        

octubre 2018

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

MIRA·SOL

Crema de carbassa
Croquetes de pernil amb amanida de tomàquet
Plàtan

VALLDOREIX

Crema de Carbassa i pastanaga
Croquetes de pernil amb enciam, tomàquet i olives
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

IDDINK - Reutilització de Llibres - La Farga
> dimarts 22 de maig
IDDINK - Reutilització de Llibres - La Farga

Benvolgudes famílies,

El col·legi ha decidit contractar els serveis de l'empresa Iddink per organitzar la compra i la reutilització de llibres de text dels vostres fills. L'objectiu d'aquesta iniciativa és la disminució de despeses i, alhora, l'estimulació de valors com l'austeritat i la utilització racional dels recursos.

Hem escollit aquest projecte de reutilització de llibres amb l'empresa Iddink pels següents motius:

- Garanteixen un estalvi que va des del 5%, en el cas de llibres nous, al 60%, en el cas de llibres reutilitzats.
- Porten mes de 95 anys fent el mateix, amb provada solvència, a altres països d'Europa: lliuren més de 6.4 milions de llibres i 3.1 milions de llicències de continguts digitals a 330.000 alumnes cada curs escolar.
- Fan el servei a més de 230 col·legis de Catalunya.
- És un sistema molt flexible, doncs cada família pot escollir entre comprar tots o només uns quants dels llibres i, a més a més, es pot escollir entre comprar-los nous o usats (ecoBooks).
- Garanteixen que totes les famílies podran tenir llibres usats amb un 60% d'estalvi.
- Altres avantatges (en comandes fetes fins al 20 de juliol): transport gratuït a domicili, devolució gratuïta per qualsevol motiu fins al 15 d'octubre, folrat de llibres amb màquines professionals, garantia de rebre els llibres al domicili abans del inici del curs.

Aquest primer any, a més a més, les famílies que vulgueu, podeu vendre els llibres usats que tingueu en bon estat. Iddink paga el 35% del seu PVP (aproximadament entre 15€ per llibre de text i 4/5€ per llibre de lectura); s'adjunta un PDF dels criteris de qualitat que han de tenir aquests llibres i un altre PDF amb més informació de com vendre'ls.

Adjuntem un PDF on s'informa de com fer les comandes que, com veureu, es poden fer per Internet (www.iddink.cat), per telèfon (902 565 411) o venint al col·legi el dia 27 de juny de 10 a 14 hores. 

MES INFORMACIÓ:

COM VENDRE ELS TEUS LLIBRES USATS A IDDINK?

 

COM FER LA TEVA COMANDA DE LLIBRES?

 

COM TRACTAR ELS ECOBOOCKS?


Cordialment,

Miquel Riera
Sots-Director
Queridas familias,

El colegio ha decidido contratar los servicios de la empresa Iddink para organizar la compra y la reutilización de libros de texto de vuestros hijos. El objetivo de esta iniciativa es la disminución de gastos y, al mismo tiempo, la estimulación de valores como la austeridad y la utilización racional de los recursos.

Hemos escogido este proyecto de reutilización de libros con la empresa Iddink por los siguientes motivos:

- Garantizan un ahorro que va desde el 5%, en el caso de libros nuevos, al 60%, en el caso de libros reutilizados.
- Llevan mes de 95 años haciendo lo mismo, con probada solvencia, en otros países de Europa: entregan más de 6.4 millones de libros y 3.1 millones de licencias de contenidos digitales a 330.000 alumnos cada curso escolar.
- Hacen el servicio en más de 230 colegios de Cataluña.
- Es un sistema muy flexible, pues cada familia puede escoger entre comprar todos o sólo algunos de los libros y, además, se puede escoger entre comprarlos nuevos o usados (ecoBooks).
- Garantizan que todas las familias podrán tener libros usados con un 60% de ahorro.
- Otras ventajas (en pedidos hechos hasta el 20 de julio): transporte gratuito a domicilio, devolución gratuita por cualquier motivo hasta el 15 de octubre, forrado de libros con máquinas profesionales, garantía de recibir los libros en el domicilio antes del inicio del curso.

Este primer año, además, las familias que lo deseéis, podréis vender los libros usados que tengáis en buen estado. Iddink paga el 35% de su PVP (aproximadamente entre 15 € por libro de texto y 4/5€ por libro de lectura); se adjunta un PDF de los criterios de calidad que deben tener estos libros y otro PDF con más información de cómo venderlos.

Adjuntamos un PDF donde se informa de cómo hacer los pedidos que, como veréis, se pueden hacer por Internet (www.iddink.cat), por teléfono (902 565 411) o viniendo al colegio el día 27 de junio de 10 a 14 horas.

MÁS INFORMACIÓNÓ:

¿CÓMO VENDER TUS LIBROS USADOS EN IDDINK?

 

¿CÓMO HACER TU PEDIDO DE LIBROS?

 

¿COMO TRATAS LOS ECOBOOCKS?


Cordialmente,

Miquel Riera
Subdirector

|