usuari 
passwd 
        

octubre 2018

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

MIRA·SOL

Llenties estofades
Llom a la planxa amb enciam
Gelat

VALLDOREIX

Llenties estofades
Hamburguesa amb enciam, pastanaga i olives
Gelat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Fira Científica"

II Science Fair - 4t de Primària
> divendres 25 de maig
II Science Fair - 4t de Primària

Benvolgudes famílies de 4t,

En primer lloc, ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos al projecte de la Science Fair que es durà a terme el proper divendres 25 de maig

Volem agrair-vos el vostre interès i suport al projecte de la Science Fair que es durà a terme per primer cop a l'escola.

Aquesta proposta ens arriba des de l'escola americana on ja s'ha convertit en tota una tradició i arriba a La Farga per consolidar-se. La traducció al nostre idioma seria 'Fira Científica' i consisteix a què els propis alumnes es preguntin, s'interroguin i es facin hipòtesis sobre la ciència que els envolta. Un cop tenen les hipòtesis començaran a investigar el tema i intentaran donar resposta a la pregunta/hipòtesi inicial.

Aquí hi ha l'estructura del projecte:

El passat dijous dia 10 de maig vam donar el tret de sortida exposant el treball. El divendres 25 de maig de 15:00 a 17:00 es faran les exposicions finals al menjador de La Farga.

Els estudiants han de fer el projecte a casa i el mateix divendres al matí el portaran a l'escola. Hauran de deixar el material que portin a la sala de professors de 4t de primària i a la tarda cada alumne prepararà el seu projecte.

Els estudiants poden treballar individualment, en parelles o en grups de 3.

La proposta del projecte ha de ser entregada abans del dijous 17 de maig.

 Un cop entregada la proposta aquesta podrà ser acceptada o no. En el segon cas, es convidarà als alumnes a pensar-hi una altra.

Qualsevol proposta entregada després de dijous 17 de maig no serà acceptada.

La proposta ha de ser entregada en anglès.

Els alumnes que no tinguin aceptada la proposta o que no la hagin entregat no podran participar a la Science Fair.

La Science Fair serà totalment en anglès.

Pel fet que el projecte ha de realitzar-se fora de l'escola, entenem i esperem que els pares/tutors estiguin ajudant als estudiants utilitzant l'anglès. Tot i que els alumnes i ajudants dels projectes no tinguin el vocabulari científic en anglès, aquí us facilitem un enllaç que us podrà ser útil per trobar les paraules en anglès. (Nota: aquest recurs es pot utilitzar per trobar paraules. Les frases al voltant d'aquestes paraules han de ser elaborades utilitzant les seves habilitats en anglès).

 http://www.wordreference.com 

L'equip de mestres de 4t de primària estem impacients per veure en quins projectes ens sorprendran els alumnes!!

Atentament,

Equip de 4t de primària La Farga curs 2017/2018.


Apreciadas familias de 4º,

En primer lugar, nos ponemos en contacto con vosotros para invitaros al proyecto de la Science Fair que se llevará a cabo el próximo viernes 25 de mayo.

Queremos agradeceros vuestro interés y apoyo al proyecto de la Science Fair que se llevará a cabo por segunda vez en la escuela.

Esta propuesta nos llega desde la escuela americana donde ya se ha convertido en toda una tradición y llega a La Farga para consolidarse. La traducción a nuestro idioma sería 'Feria Científica' y consiste en que los propios alumnos se pregunten, interroguen y se hagan hipótesis sobre la ciencia que les rodea. Una vez tienen las hipótesis comenzarán a investigar el tema e intentarán dar respuesta a la pregunta / hipótesis inicial.

Aquí está la estructura del proyecto:

El pasado jueves 10 de mayo dimos el pistoletazo de salida exponiendo el trabajo. El viernes 25 de mayo de 15:00 a 16:30 se harán las exposiciones finales en el comedor de alumnos de La Farga.

Los estudiantes deben hacer el proyecto en casa y el mismo viernes por la mañana lo llevarán a la escuela. Deberán dejar el material que lleven a la sala de profesores de 4º de primaria y por la tarde cada alumno preparará su proyecto.

Los estudiantes pueden trabajar individualmente, en parejas o en grupos de 3.

La propuesta del proyecto debe ser entregada antes del jueves 17 de mayo. Una vez entregada la propuesta, ésta podrá ser aceptada o no. En el segundo caso, se invitará a los alumnos a pensar en otra.

Cualquier propuesta entregada después del jueves 17 no será aceptada.

La propuesta debe ser entregada en inglés.

Los alumnos que no tengan aceptada la propuesta o que no la hayan entregado no podrán participar en la Science Fair.

La Science Fair será totalmente en inglés.

Debido a que el proyecto debe realizarse fuera del colegio, entendemos y esperamos que los padres / tutores estén ayudando a los estudiantes utilizando el inglés. Aunque los alumnos y ayudantes de los proyectos no tengan el vocabulario científico en inglés, aquí os facilitamos un enlace que os podrá ser útil para encontrar las palabras en inglés. (Nota: este recurso se puede utilizar para encontrar palabras. Las frases alrededor de estas palabras deben ser elaboradas utilizando sus habilidades en inglés).

 http://www.wordreference.com 

El equipo de maestros de 4º de primaria estamos impacientes por ver en qué proyectos nos sorprenderán los alumnos !!

Atentamente,

Equipo de 4º de primaria La Farga curso 2017/18.


|