usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Llenties estofades
Truita de patates amb amanida
Poma

VALLDOREIX

Sopa de peix amb pistons
Tires de pollastre amb verdures
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Revisió bucodental"

Revisió bucodental de 1r de Primària A i B
> dilluns 15 de octubre
Revisió bucodental de 1r de Primària A i B

Benvolguts amics,

Les Autoritats Sanitàries de la Generalitat de Catalunya volen assegurar-se que tota la població infantil tingui una adequada salut bucodental.

Us comuniquem que l'odontòleg del C.A.P. de Sant Cugat del Vallès visitarà al vostres fills de 1r de Primària A i B  per efectuar una revisió dental el proper dilluns 15 d’octubre.

El dia de la revisió és molt important que el nen s'hagi raspallat prèviament les dents després d'esmorzar. Amb posterioritat rebreu un informe sobre el resultat d'aquesta revisió.

Agraït per la vostra col•laboració, us saludo cordialment,

 

 


 

 

Apreciados padres:

Las Autoridades Sanitarias de la Generalitat de Catalunya desean asegurarse que toda la población infantil tengan una salud buco-dental adecuada.

Os comunicamos que el odontólogo del C.A.P. de Sant Cugat del Vallès visitará a su hijo de 1º de Primaria  A y B  para efectuarle una revisión dental el próximo lunes 15 de octubre.

El día de la revisión, es muy importante que el niño se haya cepillado previamente los dientes después del desayuno. Posteriormente les remitiremos un informe sobre los resultados de esta revisión.

Agradecido por vuestra colaboración, os saludo cordialmente,

 


|