usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Llenties estofades
Truita de patates amb amanida
Poma

VALLDOREIX

Sopa de peix amb pistons
Tires de pollastre amb verdures
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Evitem l'ús del mòbil"

Evitem l'ús del mòbil
> dilluns 1 de octubre
Evitem l'ús del mòbil

Benvolgudes famílies,

Ens hem proposat que els mòbils no siguin una font de distracció per als alumnes, aconseguir superar la dependència a la connexió a les xarxes socials, evitar-ne la utilització inconvenient i, fins i tot, il·legal, etc.

Des de l'escola hem endegat una campanya per formar els alumnes en la utilització adequada dels mòbils i segur que els pares hi podreu col·laborar molt. Potser replantejant la utilització que se'n fa a casa: cada cop són més les llars que en moments de vida de família (durant els àpats, per exemple) es comprometen a deixar-lo aparcat. Ens facilitaria molt la feina que animéssiu els vostres fills a deixar el mòbil a casa: a l'escola no el necessiten per a res. Tanmateix, us agrairem que ni li envieu missatges ni demaneu que us truqui pel mòbil en horari escolar: no té permís per utilitzar-lo. No li feu més difícil complir la normativa.

Aquesta normativa es concreta en què tot alumne que l'utilitzi sense permís del professorat li serà requisat i retornat al final del dia. Si reincideix se li retornarà a la setmana següent, lliurant-lo exclusivament als pares, que l'hauran de recollir a la secretaria de l'escola.

Segur que col·laborareu amb fer veure al vostre fill que les normes s'han de complir, si fos el cas, i ha d'estar uns dies sense el mòbil.

Esperem que enteneu la conveniència d'aquestes mesures.

Ben cordialment,

Miquel Riera
Director

Apreciadas familias,

Nos hemos propuesto que los móviles no sean una fuente de distracción para los alumnos, superar la dependencia a la conexión a las redes sociales, evitar su utilización inconveniente e, incluso, ilegal, etc.

Desde el colegio hemos iniciado una campaña para formar a los alumnos en la utilización adecuada de los móviles. También en esto necesitamos vuestra colaboración. Quizás replanteando la utilización que se hace en casa: cada vez son más los hogares que en momentos de vida de familia (durante las comidas, por ejemplo) se comprometen a dejarlo “aparcado”. También nos facilitaría mucho el trabajo que animarais a vuestros hijos a dejar el móvil en casa: en el colegio no lo necesita para nada. En cualquier caso, os agradeceremos que ni le enviéis mensajes ni pidáis que os llame por el móvil en horario escolar: no tiene permiso para utilizarlo. No le hagáis más difícil cumplir la normativa.

Esta normativa se concreta en que todo alumno que lo utilice sin permiso del profesorado le será requisado y devuelto al final del día. Si reincide se le devolverá a la semana siguiente, entregándolo exclusivamente a los padres, que tendrán que recogerlo en la secretaría del colegio.

Seguro que colaboraréis en  sensibilizar  a vuestro hijo en el cumplimento de estas normas, si llegado el caso, tuviera que estar unos días sin el móvil.

Esperamos que entendáis la conveniencia de estas medidas.

Atentamente,

Miquel Riera
Director


|