usuari 
passwd 
        

LA VALL

Patata i mongeta verda al vapor
Mandonguilles mixtes a la jardinera
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

EXTRAESCOLARS. Mostra de gimnàstica i dansa
> divendres 1 de juny
EXTRAESCOLARS. Mostra de gimnàstica i dansa

 MOSTRA D'EXTRAESCOLARS DE DANSA

DIA: divendres 1 de juny

HORA: 17.00 hores 

Lloc: Auditori

Les alumnes han de portar mallot, mitges, faldilla i sabatilles roses el dilluns 28 de maig. La resta del material que han de portar ho té anotat cada alumna a la seva agenda escolar.

El divendres 1 de juny hauran de portar el cabell recollit en un monyo i portar raspall, laca o gomina i clips de cabell.

 

MOSTRA D'EXTRAESCOLARS DE GIMNÀSTICA

DIA: divendres 1 de juny

HORA: 17.00 hores 

Lloc: Pistes de les grades

 

El dilluns 28 de maig, les alumnes de 1r a 5è d'EPRI han de dur el mallot sense mànigues blau i plata. Les alumnes de 4t i 5è poden portar els pantalonets curts blaus. Les alumnes de 6è d'EPRI i l'ESO han de portar el mallot blanc i blau de l’escola i pantalonets curts blaus.

El divendres 1 de juny les alumnes hauran de portar el cabell recollit en dues trenes, i portar raspall, laca o gomina i clips de cabell.

 


  

MUESTRA DE EXTRAESCOLARES DANZA

DÍA: viernes 1 de junio

HORA: 17.00 horas

Lugar: Auditorio

 

Las alumnas deben llevar maillot, medias, falda y zapatillas rosas el lunes 28 de mayo. El resto de material que han de traer cada niña, lo tienen anotado en su agenda escolar.

El viernes 1 de junio tienen que venir con el pelo recogido con un moño y traer cepillo, laca o gomina y clips de cabello.

 

MUESTRA DE EXTRAEXCOLARES GIMNASIA

DÍA: viernes 1 de junio

HORA: 17.00 horas

Lugar: Pistas de las gradas

 

El lunes 28 de mayo, las alumnas de 1º a 5º de EPRI deben llevar el maillot sin mangas azul y plata. Las alumnas de 4º y 5º pueden traer los pantaloncitos cortos azules. Las alumnas de 6º de EPRI y de la ESO han de traer el maillot blanco y azul de la escuela y los pantaloncitos cortos azules.

 

El viernes 1 de junio las alumnas deberán llevar el pelo recogido con dos trenzas, cepillo, laca o gomina y clips de cabello.

 

 


|