usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Una tassa de xocolata desfeta i solidària per només 2 euros!"

EPRI-E.INF-LLAR. Ambaixadors Reials
> diumenge 16 de desembre
EPRI-E.INF-LLAR. Ambaixadors Reials

Benvolguts amics,

Ses Majestats els Reis d’Orient han enviat un missatge al col·legi que avisa que el proper diumenge dia 16 vindran a La Vall els Ambaixadors Reials, per tal de recollir les cartes de tots els nens i nenes de La Vall i també d’amics de fora del col·legi. L’horari serà el següent:

11 h   Santa Missa.

Per als més petits hi haurà servei de guarderia al Parvulari.

Us demanem que feu ús d’aquest servei per tal de poder seguir la Sta. Missa amb tranquil·litat.

12 h   Arribada dels Ambaixadors Reials.

12.10 h  Paraules dels Ambaixadors i adoració al Nen Jesús.


Com que aquest és un dia molt especial per als nostres fills, seria interessant sensibilitzar-los en la campanya que Pro-Vida porta a terme per ajudar  les famílies sense recursos, en el període de la gestació i alletament dels seus fills. Hi haurà un estand per tal que, si voleu, pugueu  fer una aportació. La recol·lecta que farem a la Sta. Missa serà destinada a aquesta associació. 

També es farà la recollida de joguines, en bon estat, que farem arribar a Famílies Solidàries. Es podran deixar al magatzem d’esports (davant dels trons reials). 

Al costat de cada Ambaixador posarem una capsa per tal que els pares que ho desitgeu animeu els nens a llençar-hi els xumets i biberons que ja no "necessiten".

*Enguany les alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat organitzen una xocolatada solidària per tal de recaptar fons que destinaran a la Marató de TV3 per a la investigació del Càncer. (2 euros la tassa)


Esperant veure-us a tots, us desitgem, a vosaltres i a tota la vostra família, un Bon Nadal.


Comissió Ambaixadors Reials de La VallNota,

En cas de fer mal temps podeu telefonar a les famílies que a continuació indiquem, les  quals us informaran de les mesures adoptades.

Família Cahuana Pérez: 651 47 48 54
 


Apreciados amigos, 


Sus Majestades los Reyes de Oriente han mandado un mensaje al colegio avisando que el próximo domingo día 16  vendrán a La Vall los Embajadores Reales, para recoger las cartas de todos los niños y niñas de La Vall y de amigos de fuera del colegio. El horario será el siguiente:

11 h Santa Misa.

Para los más pequeños habrá servicio de guardería en el Parvulario. Rogamos que hagáis uso de este servicio para poder seguir la Sta. Misa con tranquilidad.

12 h  Llegada de los Embajadores Reales.

12.10 h Palabras de los Embajadores y adoración al Niño Jesús.


Este es un día muy especial para vuestros hijos,  sería interesante sensibilizarlos con la campaña que Pro-Vida realiza para ayudar a las familias sin recursos, en el periodo de gestación y lactancia de sus hijos. Habrá un estand para, si queréis, podáis hacer una aportación. La recolecta que haremos en la Santa Misa se destinará a esta asociación.

También se hará la recogida de juguetes, en buen estado, que haremos llegar a Familias Solidarias. Se podrán dejar en el almacén de deportes (delante de los tronos reales).

Al lado de cada Embajador pondremos una caja para que los padres que queráis animéis a los niños a tirar los chupetes y biberones que ya no “necesiten”.

*Este año las alumnas de Cultura Audiovisual de 1º de Bachillerato organizan una chocolatada solidaria para recaudar fondos que destinarán a la Marató de TV3 para la investigación del Cáncer. (2 euros la taza)


Esperando veros  a todos, os deseamos a vosotros y a toda vuestra familia una feliz Navidad.Comisión Embajadores Reales de La Vall


Nota,

En caso de mal tiempo podéis llamar a las familias que a continuación indicamos, que os informarán de las medidas adoptadas.


Família Cahuana Pérez: 651 47 48 54


|