usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Oferim la possibilitat de treballar juntes, acompanyades per les professores – tutores del programa a La Vall"

3r-4t ESO I BATX. Batxillerat Dual
> dilluns 8 de octubre
3r-4t ESO I BATX. Batxillerat Dual

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, el proper dilluns 8 d’octubre començaran les classes del programa de Batxillerat Dual de les vostres filles. Durant aquesta setmana rebreu la informació necessària d’Academica Schools. Des de l’escola volem acompanyar les vostres filles en aquest projecte, per la qual cosa els oferim la possibilitat de treballar juntes, acompanyades per les professores – tutores del programa a La Vall, un dia a la setmana, el dimecres de 14 h a 14.45 h (alumnes de 3r d’ESO) i el divendres de 14.45 h a 15.45 h (alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat).

És molt aconsellable que les alumnes participin d’aquestes sessions de treball juntes, almenys durant el primer trimestre, per a afavorir un bon inici del curs.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta que tingueu.


Cordialment,

Anna Perarnau i Núria Tapias

[email protected] / [email protected] 

Queridas familias,

Como ya sabéis, el próximo lunes 8 de octubre empezarán las clases del programa de Bachillerato Dual de vuestras hijas. Durante esta semana recibiréis la información necesaria de Academica Schools. Desde el colegio queremos acompañarlas en este proyecto, por lo que les ofrecemos la posibilidad de trabajar juntas, acompañadas por las profesoras - tutoras del programa en La Vall, un día a la semana, los miércoles de 14 h a 14.45 h (alumnas de 3º de ESO) y los viernes de 14.45 h a 15.45 h (alumnas de 4º de ESO y Bachillerato).

Es muy aconsejable que las alumnas participen de estas sesiones de trabajo juntas, al menos durante el primer trimestre, para favorecer un buen inicio del curso.

Quedamos a vuestra disposición para cualquier consulta que tengáis.


Cordialmente,

Anna Perarnau y Nuria Tapias

[email protected] / [email protected]


|