usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Encara que la Jornada s’organitza pels Alumni de la Institució també poden participar altres joves interessats."

II Jornada Inspiring Growth
Alumni
23.10.2018
II Jornada Inspiring Growth

Participa en la II edició de Young Talent Alumni: una iniciativa adreçada a tots els Alumni de la Institució Familiar d’Educació.

La II Jornada Inspiring Growth organitzada per Alumni Institució conjuntament amb IESE Business School és una iniciativa adreçada a tots els Alumni de les escoles de la Institució Familiar d’Educació.

Una activitat que neix amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada entre els nostres Alumni joves: estudiants universitaris, recent llicenciats, emprenedors...

I ho volem fer de la mà de l’IESE Business School, considerada als rànquings de prestigi com el de Financial Times com la millor escola de negocis del món.

Una jornada inspiradora, impartida per professors de l’IESE, i on podreu aprendre dels millors sobre marca personal, emprenedoria i capacitat relacional, entre d’altres.  

DADES GENERALS

Horari: Dissabte, 17 de novembre  del 2018, de 9.00 a 17.00h. Lloc: IESE, Avinguda Pearson núm. 21 (Aula F - 301) Adreçat: YOUNG ALUMNI - Estudiants universitaris, recent llicenciats, joves professionals  

PREU

Modalitat entrada individual per Alumni i amics: 25€

Modalitat pack 4 entrades: 80€

*Totes les entrades inclouen drets d'inscripció, dinar i materials.


HORARI: AQUÍ

|