usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Obert també a totes les famílies de l'escola"

3r PRIM - Imposició Escapularis
> dimarts 8 de maig ( 16:00 )
3r PRIM - Imposició Escapularis

El dimarts dia 8 de maig, tindrà lloc la imposició d’escapularis del Carme, per a totes les nenes de 3r de primària i mares que pugueu acompanyar-les.

Tal com moltes de vosaltres ens heu demanat, aquesta petita cerimònia estarà oberta per a totes les famílies de l’escola que vulguin assistir i vulguin que se’ls imposi l’escapulari. Us recordem que l’escapulari s’imposa un cop a la vida, així que, si ja us l’han imposat, no cal que us el tornin a imposar. Si no recordeu si ja el teniu imposat, no hi ha cap problema que us l’imposin de nou. 

Ens trobarem a les 16 h a l’oratori de l’escola.

NOTA: si la vostra filla és usuària del transport escolar, i aquest dia no agafa l’autobús a la tarda perquè la recolliu vosaltres, recordeu que s’ha d’avisar al matí a secretaria (mitjançant una nota a través de la vostra filla o per telèfon).

 


El próximo martes día 8 de mayo, tendrá lugar la imposición de escapularios del Carmen, para todas las niñas de 3º de primaria y las madres que puedan acompañarlas.

Muchas de vosotras nos habéis pedido que esta pequeña ceremonia esté abierta para todas las familias del colegio que quieran asistir y quieran que se les imponga el escapulario. Os recordamos que el escapulario se impone una vez en la vida, así que, si ya os lo han impuesto, no es necesario que se vuelvan a imponer. Si no recordáis si ya lo tenéis impuesto no hay ningún problema que os lo impongan de nuevo

Nos encontraremos a las 16h en el oratorio del colegio. 

NOTA: si vuestra hija es usuaria del transporte escolar, y ese día no coge el autobús por la tarde porque la recogéis vosotros, recordad que se debe avisar por la mañana a secretaría (mediante una nota a través de su vuestra o por teléfono).

 

 

Next 8th May at the school oratory is going to take place the ceremony of imposition of escapulars  at 4.00pm to those girls of 3rd of Primary and mothers who want accompany them.

This ceremony will be offered to all the families of our school that want to attend it. We would like to remind you that scapular is imposed once in life but if you do not remember if you had it imposed or not, there is no problem to get it imposed again.

If your daughter usually takes the school bus and that day she is not going to take it, you should contact the school admission office to inform that same morning (by telephone or by a note).

 


|