usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Bàsquet competició 2018/2019 - Alumnes que el curs 18/19 fa
> divendres 1 de juny
Bàsquet competició 2018/2019 - Alumnes que el curs 18/19 fa

Us fem arribar la carta informativa per apuntar-vos a l’activitat extraescolar de bàsquet de competició per al curs 2018-2019.

L’escola ofereix, per a les alumnes nascudes a partir de 2010, l’extraescolar de bàsquet de competició.

L’objectiu és que coneguin i practiquin un esport d’equip, entre d’altres motius, perquè es formin en tots els valors que la pràctica d’aquest esport comporta (l’esforç, el companyonia, el respecte, la solidaritat, el treball en equip, etc.). Creiem que practicar-lo incidirà molt positivament en la formació personal de les nostres alumnes.

La secció de bàsquet de Les Alzines fa molts anys que funciona i l’escola disposa d’una estructura i d’una organització consolidades.

Els partits
Els equips de Les Alzines formen part de les lligues organitzades per la Federació Catalana de Bàsquet, amb seu a Girona. Els partits es juguen d’octubre a maig, aproximadament i, generalment, els dissabtes al matí. Hi solen haver equips d’arreu de la província de Girona.

Horaris d’entrenament i  desplaçament
Els equips de Les Alzines entrenen i juguen al pavelló municipal de Salt.
Els entrenaments s’estructuren en horari de migdia, a l’escola i, de tarda, al pavelló, seguint aquest horari:

a) Les alumnes de 3r i 4t de primària (curs vinent) entrenen dos migdies a l’escola (13 a 14 h) i una tarda al pavelló de Salt (sol ser el dimecres de 17.30 a 19 h).
b) Les alumnes de 5è i 6è de primària (curs vinent) entrenen un migdia a l’escola (14 a 15 h) i dues tardes al pavelló de Salt (17.30 a 19 h).
c) Les alumnes d’ESO entrenen dues tardes al pavelló de Salt.

L’escola ofereix el servei d’autocar pels desplaçaments entre setmana fins al pavelló. El cost d’aquest servei és de 2 euros per viatge. El bus recull les alumnes de l’escola a les 17 h i les porta fins al pavelló. La recollida al pavelló va a càrrec dels pares.

Equipament
L’equipament de les jugadores de bàsquet de Les Alzines consisteix en el xandall de l’escola, una samarreta i pantaló a joc, facilitats per l’escola a cada jugadora per als partits dels dissabtes, i que cal retornar a final de temporada. En edats petites s’aconsella, per la pràctica del bàsquet, l’ús de vambes amb cordons.

Així doncs, si esteu interessats que la vostra filla jugui o continuï jugant a bàsquet, caldrà que entregueu aquesta butlleta a la secretaria de l’escola, abans del 31 de maig.

Posteriorment rebreu informació més detallada sobre la documentació necessària per tramitar la fitxa federativa de la jugadora, i està previst que els horaris d’entrenament es pengin a la web de l’escola, a finals de juny principis de juliol.

La Federació de Bàsquet limita el nombre de places per equip. Per tant, l’ordre de presentació de les butlletes serà el que se seguirà per omplir les places vacants dins d’un equip i, alhora, determinarà, si resten o no, places lliures, abans de la data límit marcada.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu trucar a l’escola.

Cordialment,

Secció de bàsquet

 

 

 

 

 

BUTLLETA BÀSQUET COMPETICIÓ 2018-2019

(entregar abans de l’1 de juny a la secretaria de l’escola )

 

Nom i cognoms de la jugadora………………………………………………………

Data Naixement ……………………………………………………………………………..

Curs de l’any vinent (2018-2019) ………………………………………………….

 

Estem interessats que la nostra filla formi part dels equips de bàsquet de competició de Les Alzines.

 

 

 

Firma del pare/mare

Nom del pare/mare ...................................................... DNI  .................................

 

 

 

Data d’entrega: ................................

 


|