usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

LLAR - Festa de fi de curs
> divendres 8 de juny ( 16:00 )
LLAR - Festa de fi de curs

De: Coordinadora d’Educació Infantil

A: Pares de Maternal, Llar 1 i Llar 2.


Divendres 8 de juny celebrarem la festa de fi de curs amb els més petitons de l’escola, que tant s’ho mereixen. Gaudirem d’un espectacle de bombolles que us farà passar una estona màgica i creativa tots plegats.

La festa es farà al pati de P4/P5, i serà de 16 h a 17 h. Obrirem les portes d'Educació Infantil a les 15.45 h perquè pugueu recollir el vostre fill/a a la seva aula.

Podreu aparcar els cotxes a les pistes esportives de l’escola que habilitarem,  excepcionalment, com a zona de pàrquing, a partir de les 15.30 h.

Us esperem amb molta il·lusió!El viernes 8 de junio celebraremos la fiesta de fin de curso con los más pequeños de la escuela que tanto lo merecen. Disfrutaremos de un espectáculo de burbujas que os hará pasar un rato mágico y creativo juntos.

La fiesta se hará en el patio de P4 / P5, y será de 16h a 17h. Abriremos las puertas de Educación Infantil a las 15.45 h para que podáis recoger a vuestro hijo/a en su aula.

Podréis aparcar los coches en las pistas deportivas de la escuela que habilitaremos, excepcionalmente, como zona de aparcamiento, a partir de las 15.30 h.

Os esperamos con mucha ilusión!


On Friday the 8th of June  we will ceberate the end of the school year party with the youngest ones. We will have an animation group that will help us have a good time that afternoon.

The party will be taking place in the P4/P5 playground from 16h to 17h. We will open the gate at 15:45 so that you can pick your child up in their classrooms.

You will be able to park in the sports pitches of the school, which will be enabled for that purpose, from 15:30.

We hope to see you there!

 

 


|