usuari 
passwd 
        

Patata i mongeta verda al vapor
Llibrets de llom amb enciam
Poma

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Diada Familiar
> diumenge 17 de juny
Diada Familiar

Ens plau convidar-vos a la Diada Familiar 50 aniversari Terraferma que celebrarem, a Terraferma, el proper diumenge 17 de juny.

Hem renovat el format, que será de matí i tarde, per a que pogueu gaudir en familia d’una jornada involvidable juntament amb els vostres amics. La propera semana us farem arribar la proposta definitiva però el X Certamen de Teatre, competicions esportives futbol 3x3, les firetes, les atraccions per equips, scalextric, racó de l’art,robótica, racó de la música, escacs gegants, exhibició de judo, taller de sardanes, activitat de golf i més novetats hi serán presents.

Creiem que pot ser un dia especial per compartir-lo amb el claustre de professors i famílies amigues que vulguin conèixer Terraferma d’aprop. En aquesta línea hi haurà, dins la jornada, un moment especial de trobada dels futurs pares del col·legi, els fills dels quals començaran 1r de Primària el proper curs.

Com els darrers anys, tindrem servei de cuina i de bar. Podreu menjar de menú (Infantil: canalons de carn i nuggets/ Adult: canalons variats i pollastre al forn) i així poder acabar de passar la jornada junts. El menú té un cost de 4 euros i les altres consumicions (patates, gelats, begudes, cafès, …) d’1 €. Heu d’adquirir els tiquets a la recepció del col·legi abans del proper divendres 8 de juny. El dia de la Diada no es vendran tiquets de menús.

Per accedir al col·legi us demanem que aparqueu a la zona d’autocars.

 

Nos complace invitaros a la Diada Familiar 50 aniversario Terraferma que celebraremos en Terraferma el próximo domingo 17 de junio.

Hemos renovado el formato, que será de mañana y tarde, para que podáis disfrutar en familia de una jornada inolvidable juntamente con vuestros amigos. Próximamente se publicará la propuesta definitiva pero el X Certamen de Teatro, competiciones deportivas futbol 3x3, las ferias, las atracciones por equipos, scalextric, rincón del arte, robótica, rincón de la música, ajedrez gigante, exhibición de judo, taller de sardanas, actividad de golf y más novedades estarán presentes.

Creemos que puede ser un día especial para compartirlo con el claustro de profesores y familias amigas que quieran conocer Terraferma de cerca. En esta línea habrá, dentro de la jornada, un momento especial de encuentro de los futuros padres del colegio, los hijos de los cuales comenzarán 1º de Primaria el próximo curso.

Como hemos hecho los últimos años, tendremos servicio de cocina y de bar. Podréis comer de menú (Infantil: canelones de carne y nuggets / Adulto: canelones variados y pollo al horno) y así poder acabar de pasar la jornada juntos. Los menús tienen un coste de 4 euros y las otras consumiciones (patatas, helados, bebidas, cafés, ....) de 1 euro. Tenéis que adquirir los tiquets en la recepción del colegio antes del próximo viernes 8 de junio. El día de la Diada no se venderán tiquets de menús.

Para acceder al colegio os pedimos que aparquéis en la zona de autobuses.

|